Gulerodskage med ostecreme


Dejlig Gulerodskage med ostecreme – kan også serveres uden cremen.

 

Gulerodskage med ostecreme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

500 g hvedemel

2 tsk natron

1/2 tsk kanel

500 g rørsukker

250 g rosiner

100 g hakkede nødder

1/2 l solsikkeolie

700 g groft revne gulerødder

6 æg

 

Ostecreme:

200 g flødeost (philidelphia neutral)

120 g smør

170 g flormelis

reven skal af 1 økologisk citron

saften af 1/2 citron

 

 

Bland mel, natron, kanel, sukker, rosiner og nødder.

Rør de revne gulerødder i.

Put æggene i og vend til sidst olien i, så dejen får rørekage konsistens.

 

Gulerodskagen bages i en smurt bradepande ved 175 ° i ca 1/2 time.

 

Rør ingredienserne til creme sammen og put cremen på den kolde kage før servering.